LaBaS CaTERING

Jeg møtte Kim i kjøkkengangen på Hotel Bristol i Oslo i begynnelsen av 2009. Førsteinntrykket jeg fikk, var at han var en meget alvorlig og profesjonell type, nesten litt skummel… :) Etter hvert som jeg ble bedre kjent med Kim skjønte jeg hvor varm, allsidig, omtenksom, sjenerøs og herlig mann han egentlig var. I tillegg til dette har jeg lært at hans store lidenskap og kjærlighet i livet er å lage mat.

Kim har lang og bred erfaring innenfor sitt fag. Han begynte å lage mat og gikk i kokkelære fra han var 16 år. Hans første jobb som kokk var på det berømte Hotel og Restaurant Åkerbalds i Tellberg, Sverige. Nå har han mer enn 20 års erfaring og har flere prominente og velkjente restauranter på sin erfarings liste, både i Sverige og Norge. For å nevne noen så har han vært soussjef på Hotel Bristol, kjøkkensjef på Sagene Lunsjbar og Onkel Donald restaurant i Oslo. Tidligere har han også vært soussjef på National Museum i Stockholm, Stockholms Messe og på Cruise skip, kjøkkensjef på BBQ Garden restaurant i Visby på Gotland, Helt Enkelt Bar og Kjök i Gävle, og den italienske a la carte restauranten In Vito i Sundsvall.

Kim kaller seg selv for kokkenes Mac Gyver (hysj, ikke nevn dette for ham..!), ingenting er umulig for ham! Han er alltid imøtekommende og kommer med ideer og kreative forslag for sine kunder. Hans engasjement for det han driver med gjør at han nyter hvert eneste øyeblikk på kjøkkenet og lager delikat mat som både er en fryd for øyet og for ganen.

Min Fru Laura må være det mest organiserte menneske jeg noen gang har møtt. Samtidlig som hun er så flink til å møte mennesker, høre på hva de har å si og ta hånd om dem slik at hver og enkel kunde føler seg velkommen og trygg på at deres ønsker vil bli ivaretatt. 

Hun kommer fra hotellbransjen og jobber for tiden som hotellsjef på Thon Hotel Arena. Tidligere har hun vært resepsjonssjef på Hotel Bristol i Oslo, derfor skal man ikke tvile på at SERVICE er noe hun virkelig kan:)

I tillegg til det er hun meget strukturert og kan samtidlig sjonglere flere baller i luften.

Selv om det til tider virkelig kan bli mye på samme tid, klarer hun å ha kontroll på alt og alle (…tom meg). ”Ordning og reda” er hennes motto i livet! 

Hun setter prikken over i'en i vår catering leveranse ved å pynte og dekorere bord for store og små selskaper. Hvem ville ikke satt pris på det?

SAMMEN ER VI LaBaS CaTERING!